home sweet home.its true 🙂

i’m hepi and the reasons are obvious.

  • roti canai for breakfast+ nasi ayam for lunch+char kuew teow for dinner+ no cooking
  • watching tv 24/7 without guilt
  • a movie will only cost you 2euro (with lovely companion.i couldnt ask more :))
  • no place is within walking distance
  • being treated like a princess.just like having a genie in a bottle.all my wishes came true (well, almost)
  • mom nagging, dad laughing, sis yg sgt loving, oh juga jejake yg sentiasa di hati.ewah.

-post yg separuh jalan.dh berabuk berkarat dlm draft.tp lyn aje la kan?-

Advertisements

oh.saye tahu saya jarang sgt update blog.saye mmg begini orgnye.suke buat sesuatu mengikut mood.sbb itu mak bsg bile saye berpura2 membaca buku pelajaran sedangkan didalamnye terselit buku doraemon.benar.saye mmg pndai mengelat.mengelat itu kepakaran saye.dr kecil smpai besar.tp barangkali sudah berkurangan.umur makin meningkat, byk perangai kurang senonoh yg saye perlu tinggalkan.harap-haraplah.rindu pula kepada ibu bapa di kampung.oh.bapa sgt comel.die menangis apabila menghantar saya di klia baru-baru ini.ok2.sedey2 comel la saya rase.die mmg begitu setiap tahun.ibu pula tabah sgt orgnye.tp saya tahu die menangis dlm hati.cewah.

saya mmg akan senyap ble pulang bercuti summer.itu mmg perangai yg bru saya develop sjk belajar di negeri omputih nih.entahlah.saya malas.saya hanya mahu bersama org2 yg tersayang.yang saya hanya dpt jumpa setahun sekali.tp jgn rsau gadis2.saya syg anda semua juga wpun kite xdpt hang out bersama.time is very2 limited you know.tgk tv,shopping, duk bwh ketiak mak ayah, babysitter xde gaji, jumpe kekasih hati.sume tuh mmg la mengambil mase yg panjang.jadi saye ingin meminta maapla kpd gadis2 yang tdk sempat saye ketemu.papepun anda semue ttp spesel dlm hati saye.btol.oh ayu.saye jeles anda sdh mahu berkahwin.

selamat 6 tahun jejake.

semoga kite masih begini utk berpuluh2 tahun akan dtg. (oh.sdh tentu pakej ini termasuk sebentuk cincin di jari). saye minta maaf la.saye tahu saye byk menyusahkan anda.maklumlah.perangai suka menyusahkan awak nih saye develop sejak kite bertemu dulu.masihkah anda ingt dgn chicken spicy McD yg saye tempah sewaktu anda outing bersama keluarga suatu masa dahulu? adakah itu menyusahkan? saya harap tidak.maafkan saya juga krn menyusahkan anda yg terpaksa berulang alik dr ampang ke banting bumi bertuah selama 2 tahun semata-mata utk melayan karenah saya sentiasa sahaja mahu melarikan diri dr dikelilingi pokok2 kelapa sawit.maaf juga kerana anda terpaksa menjadikan klia tempat persinggahan annual anda.anda mmg manis.anda mmg seorang jejake berambut afro yang manis. saya sayang anda yang manis.

saya akui hubungan kita tdk lah sehebat atau seindah mana.biasa-biasa aja bukan? gaduh mogok tak mahu bercakap 5minit itu perkara biasa.tapi saya bahagia.

shakhir, anda seorg jejake yang saya kira unik.saya tidak pernah bosan dgn keunikan anda.anda seorg yg bersahaja.saya suka org yang bersahaja.yang paling penting anda seorang yang setia.saya juga setia bukan? kesetiaan anda mengusik hati saya.ewah.cukup2.

selamat 6 tahun ya?

“si A tu shak,semayang xpenah tinggal.tp nak pecaye tuhan tu ade ke x die ckp 50-50”

“oh”

sekali mase rukuk kuku kaki aku plg panjang.nice.utk lagi ironi,aku letak kunci kete yg ber  key-chain kan nail clipper kat depan aku.maafkan saye jemaah2 surau ah diniah sekalian.blk nnt i potong

slalu kalo jmpe bnde2 yg yg seronok.”bk kang tulis dlm blog sonok gak ni”tp 1 pon x tulis.ahah.sampai kat sini tros blank.ahah.nicehand

lame dah x tulis ape2 kat sini.so mcm biase tulis aje la ape aje. blog ok ok je skang.dah x musim sgt so aku pon mls la nak menulis.
ok.flow life mcm biase,aku makin hilang punca.fucker!

saye nak bbq jugakkkkk!!!

 

jeles dh nih 

 

😦

 

-exammodedepressed-