Uncategorized


This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements

lama sdh tidak update

bz.exam sdh dkt.tp msh tak sedar diri.usahe studi msh monotonous.kau ingt final ade 3 4 bulan lagi ke te’ah oi?

abaikan.

ye.benar.separuh hati saye sdh hilang.kami berdue memilih utk begini.

abaikan.

 

 

 

 

 

 

 

ipod sdh rosak.duit semakin berkurangan.

abaikan.

kami berfikir-fikir utk berpindah.kondisi rumah semakin merudum jatuh.

abaikan? (kini kami menaruh harapan tinggi kpd agent kami utk mencari rumah sewe yg dkt dan murah.heh)

so secare konklusinya.

im not in any good mood, nor in any good shape.

sekian.

sbb aku bosan gile babi aku tulis je la ape yg telintas.td aku jmpe kwn lame d facebook.die sudah study di sunderland skang.xsgke aku die boleh ke sane,bukan underestimated ke ape tp mmber aku tu start dari sijil je.then die amek dip,then skang kat sunderland.congrats mate!

was thinking of moving back to blogspot.

saja tuka angin~

MY GOD shakhir! tlg jgn ckp canila rupe gigi awak skang!

gigi tidak ada

xcomel langsung kalau rongak di kala usia hampir mencecah 24 ok!~

home sweet home.its true 🙂

i’m hepi and the reasons are obvious.

  • roti canai for breakfast+ nasi ayam for lunch+char kuew teow for dinner+ no cooking
  • watching tv 24/7 without guilt
  • a movie will only cost you 2euro (with lovely companion.i couldnt ask more :))
  • no place is within walking distance
  • being treated like a princess.just like having a genie in a bottle.all my wishes came true (well, almost)
  • mom nagging, dad laughing, sis yg sgt loving, oh juga jejake yg sentiasa di hati.ewah.

-post yg separuh jalan.dh berabuk berkarat dlm draft.tp lyn aje la kan?-

“si A tu shak,semayang xpenah tinggal.tp nak pecaye tuhan tu ade ke x die ckp 50-50”

“oh”

Next Page »