emotion


tut.tut…..tut.tut……..

si T: hello syg!!!!~~~  (hepi btul die)

unknown: hello?

si T: hyeeeeeeeeee~~~ (bertambah-tambahla hepi die nih)

unknown: eh2.ni nurul ke?

…..silent akward moment….

si T: huh???

unknown: eh2…nih K**** la..pinjam phone S*** jap..

si T: *dalam nada kalut.sambil suare separuh menjerit.nyaring*  eh2.sori2.sori2.ingatkan S*** td.soriiiiii~!!!!! (muka merah xboleh tahan)

si K: *suare separuh ketawa?* oh.xpe2…

si T: ok2.sori2.ok2.byeeeeeeeeeeeee!!!

*tuttttttttttttttttt*

si K: oh..ok………….

__________________________________________________________________________________________________________

kenapa awak bagi phone kat die xbagitauuuuuu!!!! kan dh maluuuuuuuuuuuuuu!!~

blushing

wahai te’ah

tlg jgn jd ridiculously childish.xcomel langsung ok.cubalah bertenang sahaja.take a deep breath.inhale.exhale. *fuh~*.

jgn jadi terlalu demanding.xcool langsung.cubalah berlagak macho, bersemangat waja, tunjuklah ketabahan anda lua dlm.*ehem-ehem*

saya di sini, menyusun sepuluh jari ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kpd sesiapa sahaja yang mengenali diri ini.mahu mkn biskut-biskutan silelah dtg ke rumah.rendang ketupat? sold out.

raya royo

hai selamat hari raya

p/s: sdh mendapatkan diri sendiri buku terbaru dr cecilia “The Book of Tomorrow”.mahu buku james patterson pula.

oh.saye tahu saya jarang sgt update blog.saye mmg begini orgnye.suke buat sesuatu mengikut mood.sbb itu mak bsg bile saye berpura2 membaca buku pelajaran sedangkan didalamnye terselit buku doraemon.benar.saye mmg pndai mengelat.mengelat itu kepakaran saye.dr kecil smpai besar.tp barangkali sudah berkurangan.umur makin meningkat, byk perangai kurang senonoh yg saye perlu tinggalkan.harap-haraplah.rindu pula kepada ibu bapa di kampung.oh.bapa sgt comel.die menangis apabila menghantar saya di klia baru-baru ini.ok2.sedey2 comel la saya rase.die mmg begitu setiap tahun.ibu pula tabah sgt orgnye.tp saya tahu die menangis dlm hati.cewah.

saya mmg akan senyap ble pulang bercuti summer.itu mmg perangai yg bru saya develop sjk belajar di negeri omputih nih.entahlah.saya malas.saya hanya mahu bersama org2 yg tersayang.yang saya hanya dpt jumpa setahun sekali.tp jgn rsau gadis2.saya syg anda semua juga wpun kite xdpt hang out bersama.time is very2 limited you know.tgk tv,shopping, duk bwh ketiak mak ayah, babysitter xde gaji, jumpe kekasih hati.sume tuh mmg la mengambil mase yg panjang.jadi saye ingin meminta maapla kpd gadis2 yang tdk sempat saye ketemu.papepun anda semue ttp spesel dlm hati saye.btol.oh ayu.saye jeles anda sdh mahu berkahwin.

selamat 6 tahun jejake.

semoga kite masih begini utk berpuluh2 tahun akan dtg. (oh.sdh tentu pakej ini termasuk sebentuk cincin di jari). saye minta maaf la.saye tahu saye byk menyusahkan anda.maklumlah.perangai suka menyusahkan awak nih saye develop sejak kite bertemu dulu.masihkah anda ingt dgn chicken spicy McD yg saye tempah sewaktu anda outing bersama keluarga suatu masa dahulu? adakah itu menyusahkan? saya harap tidak.maafkan saya juga krn menyusahkan anda yg terpaksa berulang alik dr ampang ke banting bumi bertuah selama 2 tahun semata-mata utk melayan karenah saya sentiasa sahaja mahu melarikan diri dr dikelilingi pokok2 kelapa sawit.maaf juga kerana anda terpaksa menjadikan klia tempat persinggahan annual anda.anda mmg manis.anda mmg seorang jejake berambut afro yang manis. saya sayang anda yang manis.

saya akui hubungan kita tdk lah sehebat atau seindah mana.biasa-biasa aja bukan? gaduh mogok tak mahu bercakap 5minit itu perkara biasa.tapi saya bahagia.

shakhir, anda seorg jejake yang saya kira unik.saya tidak pernah bosan dgn keunikan anda.anda seorg yg bersahaja.saya suka org yang bersahaja.yang paling penting anda seorang yang setia.saya juga setia bukan? kesetiaan anda mengusik hati saya.ewah.cukup2.

selamat 6 tahun ya?

saye sdh x dilayan

si die dh x buat lawak

emosi saye pn x begitu stabil

lawak saye juge x difahami

sadness

terime kasih encik

terima kasih kerane begitu memahami saye

terima kasih kerane begitu sabar melayan karenah saye

terima kasih kerane mengerti bahawa saya yang sedang stress-struggle-nak-exam-sigh tidak mampu untuk melayan encik seperti biase

terima kasih kerane tidak terasa hati apabila saya membiarkan perbualan di alam maya tergantung begitu sahaja

terima kasih kerane tahu bahawa saye perlukan fokus-yang-tak-berapa-nak-fokus bile nak exam dan sering mengabaikan benda lain [saya mmg selalu membuat kerja di saat-saat akhir.padan muka]

terima kasih kerana selalu berada di samping saya di saat saya gembira-sedih-gile-stress-takut-semualah

terima kasih encik

terima kasih banyak-banyak

 

*buat perangai lagi te’ah..buat perangai lagi*

sigh~expresi

 

saye memang mcm nih kalau saya teringatkan encik.sungguh malu-malu.same seperti pertemuan kite bertahun-tahun yang lalu

-gambar diambil ketika percutian ke brussels,belgium *mini europe* terima kasih kak ra yg sweet.model sedang memakai baju yang dikatakan seperti gamba jejakenye-

Dear Shakhir,

Be strong

Dont worry

I’ll support you from behind,depan,kiri,right,whateva the side is.im here for you.always

Do wateva u think the best for u

Dont be sedih2.

frankly speaking i think this is the first time kot dga sore awak yg sgt depressed tuh.besenye awak yg layan ke-depressan org.thanx dear.

Chill beb~

tuhla ayat yg awak slalu gune.now im saying it back to u.

seriesly shit.kalo superhero kuiz tuh btul dah lame org terbang balik mysia.cis btul laaaa.harapan palsu sungguh nih.

anyway,anyhow

Tabah shakhir Tabah!!!

org yakin awak mmg tabah orgnye.kan?

-from your bulat.

sungguh xde mood nih 😦

well..2day i received a pretty bad news..(eventho i already imagined dat things will turn out dis way)..i feel sad..really2 sad..actually it is more like dissapointed..haish~
yes..sometimes u think dat u already found some1 special..some1 dat u can rely on..some1 dat u think means da whole world 4 u..some1 dat u feel like saying”lautan api sanggup ku renangi”..haish~
jgn senang2 ckp cm2..no one can predict da future..manusie berubah..
actually i feel bad..feel bad sbb xckp pape dr awal..feel bad sbb i think everything happened bcoz of me (tul x B??)..haish~
but wat 2 do…mnde dh jadi…haish~

thanx awak 4 everything…
i’m lucky dat i found u…
u really make my day..my week..my month..my year…
do take care eh dear~

p/s: u r my hero =)

Next Page »