This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements

lama sdh tidak update

bz.exam sdh dkt.tp msh tak sedar diri.usahe studi msh monotonous.kau ingt final ade 3 4 bulan lagi ke te’ah oi?

abaikan.

ye.benar.separuh hati saye sdh hilang.kami berdue memilih utk begini.

abaikan.

 

 

 

 

 

 

 

ipod sdh rosak.duit semakin berkurangan.

abaikan.

kami berfikir-fikir utk berpindah.kondisi rumah semakin merudum jatuh.

abaikan? (kini kami menaruh harapan tinggi kpd agent kami utk mencari rumah sewe yg dkt dan murah.heh)

so secare konklusinya.

im not in any good mood, nor in any good shape.

sekian.

sbb aku bosan gile babi aku tulis je la ape yg telintas.td aku jmpe kwn lame d facebook.die sudah study di sunderland skang.xsgke aku die boleh ke sane,bukan underestimated ke ape tp mmber aku tu start dari sijil je.then die amek dip,then skang kat sunderland.congrats mate!

tut.tut…..tut.tut……..

si T: hello syg!!!!~~~  (hepi btul die)

unknown: hello?

si T: hyeeeeeeeeee~~~ (bertambah-tambahla hepi die nih)

unknown: eh2.ni nurul ke?

…..silent akward moment….

si T: huh???

unknown: eh2…nih K**** la..pinjam phone S*** jap..

si T: *dalam nada kalut.sambil suare separuh menjerit.nyaring*  eh2.sori2.sori2.ingatkan S*** td.soriiiiii~!!!!! (muka merah xboleh tahan)

si K: *suare separuh ketawa?* oh.xpe2…

si T: ok2.sori2.ok2.byeeeeeeeeeeeee!!!

*tuttttttttttttttttt*

si K: oh..ok………….

__________________________________________________________________________________________________________

kenapa awak bagi phone kat die xbagitauuuuuu!!!! kan dh maluuuuuuuuuuuuuu!!~

blushing

was thinking of moving back to blogspot.

saja tuka angin~

MY GOD shakhir! tlg jgn ckp canila rupe gigi awak skang!

gigi tidak ada

xcomel langsung kalau rongak di kala usia hampir mencecah 24 ok!~

wahai te’ah

tlg jgn jd ridiculously childish.xcomel langsung ok.cubalah bertenang sahaja.take a deep breath.inhale.exhale. *fuh~*.

jgn jadi terlalu demanding.xcool langsung.cubalah berlagak macho, bersemangat waja, tunjuklah ketabahan anda lua dlm.*ehem-ehem*

saya di sini, menyusun sepuluh jari ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kpd sesiapa sahaja yang mengenali diri ini.mahu mkn biskut-biskutan silelah dtg ke rumah.rendang ketupat? sold out.

raya royo

hai selamat hari raya

p/s: sdh mendapatkan diri sendiri buku terbaru dr cecilia “The Book of Tomorrow”.mahu buku james patterson pula.